След дългата пауза преди третото завъртане в Националната Баскетболна Лига

...
След дългата пауза преди третото завъртане в Националната Баскетболна Лига
Коментари Харесай

Прогнозите на Бойко Младенов пред Sportal.bg: Черноморец може да изненада всеки отбор в България

След дългата пауза преди третото завъртане в Националната Баскетболна Лига е време за нова доза страсти на паркета. Кръг №19 започва на следващия ден с два мача. В първия слбъсък от 18:30 часа Берое приема Спартак Плевен , а в 19:00 часа Балкан ще мери сили с Черноморец в Ботевград. Sportal.bg още веднъж потърси някогашния национал Бойко Младенов , който направи своята прогноза за мачовете на следващия ден.

Берое – Спартак Плевен (27.02 – 18:30 часа)

Не можем да чакаме никаква изненада в този мач, макар че Берое имаше мач от Балканската лига, съчетано с пътешестване до Скопие. Мисля, че старозагорци са много по-класният тим в този миг и не може въобще да се приказва за някаква изненада. Баскетболистите на Любо Минчев към този момент имат самочувствие, имат двама национала, които бяха в тима, който ни класира на ЕвроБаскет 2022. Не може да става въпрос за някакво дерби. Най-вероятно Берое ще победи с разлика в домакинския си мач. Спартак Плевен няма с какво толкоз да противодейства на противника си. Ще бъде бърз, високорезултатен мач, както множеството срещи на двата тима.

Фаворит: Берое

Балкан – Черноморец (27.02 – 19:00 часа)

И двата тима са имали време да се приготвят, само че занапред ще забележим кой се е възползвал по-добре от паузата в шампионата. Черноморец съумя да победи един път Балкан, само че мисля, че този път домакините от Ботевград ще подходят много по-сериозно към мача. Ще бъде дерби. Резултатът ще бъде непосредствен от самото начало, само че Балкан е любимец и би трябвало умерено да победи. Черноморец може да изненада всеки тим в България. Вече победи съвсем всички от най-силните тимове в НБЛ, в случай че не са ги победили, са ги изнервили оптимално. Играли са равностойно против всички. Наистина, на играчите на Балкан ще им е мъчно против гостите от Бургас, само че за мен домакинът са любимец.

Ще бъде нервозен мач с близка ефикасност и спечелилият ще се реши в последната четвърт.

Фаворит: Балкан
Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР