След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу Стани

...
След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу Стани
Коментари Харесай

"Стани богат" се завръща на малкия екран, но ще се излъчва по друга телевизия

След дълга пауза, тази есен обичаното на мнозина шоу " Стани богат " се завръща на дребния екран, само че по bTV. По-рано през днешния ден от малкия екран направиха публично изказване, че емблематичната игра, която навършва цели 20 години от първото си лъчение у нас, се мести в техния ефир, където ще предложи на феновете си ново и обогатено наличие с забавни участници, разнообразие от страсти, динамична игра на познания, трагични обстановки и най-много развлечение и време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново.От медията също по този начин оповестиха, че водещ на предаването ще бъде артистът, заел мястото на Ники Кънчев през 2018 година, а точно Михаил Билалов, който още веднъж ще влезе в ролята с присъщите му убеденост, непоклатимост, омагьосване и безподобен жанр на водене.

" Развълнувани сме, че имаме опцията да предложим на нашите фенове най-популярната телевизионна игра за познания в света - " Стани богат ". Това неповторимо шоу - безконечна класика и неизменим рейтингов любимец - ще заеме достойното си място в програмната скица на bTV, с което освен откликваме на потребността от качествено и обогатяващо аудиторията наличие, само че и вършим поредна стъпка към одобряването на малкия екран като дом на най-популярните и завладяващи международни формати в България ", разяснява Христо Хаджитанев, шеф " Програма " в bTV Media Group.

" Стани богат " е първият интернационален формат, осъществен у нас, и е версия на английския оригинал " Who Wants To Be A Millionaire ". Той започва на 12 май 2001 година и бързо се постанова като един от най-обичаните в българския ефир. През годините се развива непрекъснато и през днешния ден е знак на качествено ТВ наличие и обезпечено развлечение посредством шерване на познание. Освен класическата игра и огромната премия от 100 000 лева, в регламента ще има и нови детайли, които ще дадат спомагателна стойност и друго, модерно лице на познатата игра.



" Стани богат " ненапразно е най-успешната тв игра в международен мащаб от появяването си на 4 септември 1998 година в Англия. Малцина знаят, че форматът, основан от Дейвид Бригс, Майк Уайтхил и Стивън Найт първо е осъществен като радио игра. Телевизионната версия на шоуто е извънредно известна, тъй като изпитва интелектуалните качества на участниците си като в същото време среща аудиторията с забавни обстоятелства. Нагледно това бе показано от режисьора Дани Бойл във кино лентата му " Беднякът милионер " (2008г.), спечелил 8 награди " Оскар ". В него на стола на благосъстоянието сяда сиракът Джамал Малик от Мумбай, който съумява да отговори на всички въпроси. Те съгласно разпоредбите на играта се усложняват с всяко последващо равнище дотолкоз, че всеки победител в " Стани богат " става национално прочут поради знанията си.

У нас " Стани богат " в началото се излъчва в интервала 2001 - 2008 година по Нова телевизия с водещ Ники Кънчев. От януари 2008 година на предварителния кръг " Най-бързият печели " към този момент се състезават по 10 участници, както е и в истинската версия на шоуто. Има смяна и в сумите, които се печелят, като огромната премия става 200 000 лв.. Вкаран е и четвърти жокер - " Смяна на въпроса ", който е наличен след прекосяването на първата сигурна сума. От 2009 година този жокер е отстранен, а първата сигурна сума идва след два, а не пет въпроса. Последното издание се на предаването се излъчва през 2014 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР