След дълга борба за спасяване на живота му, тази сутрин,

...
След дълга борба за спасяване на живота му, тази сутрин,
Коментари Харесай

Почина Владимир Каролев

След дълга битка за избавяне на живота му, тази заран, към 01.00 ч. в " Токуда " е умрял икономистът Владимир Каролев, оповестиха от болничното заведение.

Икономистът издъхна на 60-годишна възраст, откакто не съумя да се възвърне след тежко рухване в Пирин на 8 май. Тогава той получи политравма и черепно-мозъчна контузия след 400 метра рухване. Планински екипи издирваха икономиста в планината над 12 часа. 

През септември той беше изместен от " Пирогов " в " Токуда ", където продължиха да се борят за живота му. Той прекара половин година в кома.

Владимир Каролев е икономист и финансист. Роден е на 31 юли 1961 г. във Варна. През 1986 г. завършва интернационалните стопански връзки във Висшия стопански институт „ Карл Маркс “ с две специалности - МИО и икономическа публицистика, а през 1993-а - магистратура по бизнес администрация в Университета на Албърта в Канада и през 2014 година - задочна магистратура по стопанска система на недвижимите парцели в Университета Рединг, Англия.

Каролев се появява в обществено-политическото пространство след средата на 90-те години като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел. През 2001 г. става деен участник в предизборната акция на НДСВ - партия, основана от Симеон Сакскобурготски. През 2003 г. Каролев е определен за общински консултант в София от листата на Национална движение „Симеон Втори" и е преизбиран през 2007-а и 2011-а. През есента на 2011 г. Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември 2011 г. подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.

Редакцията на БАНКЕРЪ изрича съболезнования на околните му.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР