След Casa Mia, един комплекс от ново поколение, който разви

...
След Casa Mia, един комплекс от ново поколение, който разви
Коментари Харесай

Историята на Casa Mia: Модернизъм от ново поколение в Casa M...

След Casa Mia, един комплекс от ново потомство, който разви преимуществата на кв. „ Остромила” като локация, предприемачът Христо Томов и сътрудници започват нов план. Той се назовава Casa Moderna и както подсказва името му, залага на модерното лъчение - като визия и материали. Зад реализацията му стои капиталовата компания „ Ахат Девелопмент” ООД, която приключи сполучливо Casa Mia - жилища и къщи от градски вид в Пловдив, и морското украшение Primea Beach Villas - на брега на гр. Царево.

„ Първият ни план Casa Mia сподели преимуществата

на жилищата отвън центъра на града, които се нареждат в крайградска среда с доста зеленина и разполагат с големи външни пространства, където децата да играят на воля, младежите да създадат утринния си крос и фитнес навън, домакините да разходят домашните си любимци и цялото семейство да излезе на вечерна разходка. „ Casa Mia “ и други комплекси придадоха нов образ на кв. „ Остромила “. Това ме предизвика да продължа тази идея за жанр на живот “, сподели за „ Марица “ Христо Томов. За задачата избират терен от 16 декара, в непосредствена непосредственост с Casa Mia. В „ Casa Moderna “ обаче средиземноморското лъчение ще бъде сменено с по-модерния жанр в решението на фасадите, в новаторски елементи в осветлението, които придават повече искра на постройките. Целият този разкош е развъртян измежду зелени градини с водни огледала, които придават спомагателен изискан на средата на обитаване.

Композицията от две П-образни структури

отличава Casa Moderna. Жилищният комплекс е плануван върху повърхност от 16 000 кв.м и ще бъде издигнат в синхрон с модерните високотехнологични трендове в избора на материали и технологии. В „ Casa Moderna “ са планувани общо 208 жилища: едноспални, двуспални и триспални. Разполага с 10 жилищни секции общо - по пет за всяка от постройките. Между тях са развити пешеходни алеи и улици за колите. Вертикалната връзка е решена посредством асансьори, по един във всяка постройка и един общ за комплекса, свързващ дворното пространство с подземния паркинг. Проектиран с един под земята етаж и 4 надземни етажа, „ Casa Moderna “ обезпечава

по едно и също време шир и умерено обитаване,

също усамотение на бъдещите жители в подножието на Родопите. Локацията е подбрана от вложителя по този начин, че е единствено на няколко минути с кола от центъра на Пловдив. Тук бъдещите жители могат да живеят в тиха и спокойна среда, измежду зеленина и красиви гледки. В същото време те ще имат бърз достъп освен до работата си, само че и до всички екстри на огромния град: заведения за хранене, спектакъл, галерия, кино, концерт, опера. Атрактивно преимущество на комплекса е, че паркирането в него ще е обезпечено на 170%, т.е. при общо РЗП от 16 000 кв.м ще има 352 паркоместа (с 167 открити, 95 закрити паркоместа и 90 гаража). Очаква се да бъде приключен до 2023 година След акт 16 комплексът ще разполага с 24- часова защита, видеонаблюдение и надзор на достъпа - за повече успокоение и сигурност на жителите. Днес жилищният пазар продължи

да притегля купувачи за лично прилагане.

Само че този клиент е по-взискателен и търси качествената среда, което значи по-просторни и светли жилища - с гледки към планината, реката, близкия парк. Така че желано остава новото строителство. Друг значим миг е да се избира вложител с добър имидж. Също да се наблюдава дали има положително финансиране, което да обезпечи построяването на обекта. Така че проучете добре, преди да решите да инвестирате в нов дом - поучават от организациите за парцели под тепетата. Инвеститорът в Casa Moderna - компания „ Ахат Девелопмент”, има сериозен опит в жилищното строителство. През годините компанията се разви напълно в строителството на първокласни жилищни комплекси от затворен вид. „ Продажбите в „ Сasa Moderna “ започват от 800 евро/кв. Последните жилища в предходния ни план Casa Mia ги продадохме на 750 евро/ кв.м, което значи, че всеобщото повишаване на строителните материали в последно време не се отрази фрапантно на цените на жилищата ни “, добавя предприемачът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР