След бурната седмица с оставки за българския футбол и футболен

...
След бурната седмица с оставки за българския футбол и футболен
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев е новият треньор на националния отбор по футбол

След бурната седмица с оставки за българския футбол и футболен съюз, бърза развръзка получи въпросът кой ще застане отпред на националния тим. По-рано през днешния ден стана ясно, че новият селекционер е Георги Дерменджиев.

Въпреки незапомнената рецесия в националния отбор, Георги Дерменджиев счита, че при всеотдайна работа бъдещето може и да не е чак толкоз тъмно.
Георги Дерменджиев: Този народен тим би трябвало да се почита, не би трябвало по този начин да се нахвърлят против играчи, ръководители. Вярно е, когато няма триумфи, би трябвало да се търпи и рецензия, само че би трябвало да има избрана действителност. Аз мисля, че пред българския народен тим се явява една опция март месец, която би трябвало да се оползотвори. Какво ще се получи - никой не може да каже авансово, само че би трябвало да се направи оптималното. И оттова нататък, каквото Господ е рекъл, по този начин да се каже.
Името на Дерменджиев нашумя през 2014 година, когато за първи път пое Лудогорец. С първенците печели общо три трофеи по време на двата си престоя в Разград. Върхът в кариерата му досега е двукратното влизане в групите на Шампионската лига. Става първият български ментор с победа в най-комерсиалния клубен шампионат, когато Лудогорец побеждава Базел с 1:0. Два пъти е избиран за треньор на годината у нас - през 2014 година и 2016 година През актуалната година беше отпред на Левски, само че се задържа при " сините " едвам в границите на 4 месеца.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР