След броени дни в Пловдив започва 4-ото издание на фестивала

...
След броени дни в Пловдив започва 4-ото издание на фестивала
Коментари Харесай

Уикенд в Пловдив представя над 50 атрактивни оферти за престой в града

След броени дни в Пловдив стартира 4-ото издание на фестивала " Уикенд в Пловдив ". Тази година, той ще се организира в разгара на туристическия сезон в града на тепетата - на 17, 18 и 19 септември, сподели заместник-кметът по просвета Пламен Панов.

По същото време в града се организират още два фестивала - " Празници на Стария град " и фестивала " Пловдив - античен и безконечен: история, етнология, просвета и изкуство ", които са изцяло безвъзмездни. В комбиниране с атрактивните предложения, които " Уикенд в Пловдив " дава, уредниците - Община Пловдив и Съветът по туризъм - Пловдив имат вяра, че ще успят да предложат в действителност един паметен " Уикенд в Пловдив ", кондензиран с щастливи страсти, сподели още Панов.

Председателят на Съвета по туризъм Любозар Фратев показа главните акценти от програмата, които демонстрират по какъв начин туристическият отрасъл в града се сплотява, с цел да даде на гостите си най-хубавите предложения и оферти за престоя в града по време на най-дългоочаквания " Уикенд в Пловдив " .

По думите му, фестивалът е една прелестна опция за гостите и жителите на Пловдив да си подарят едно неповторимо прекарване, посещавайки някое от събитията от богатия календар на общината, музейните експозиции, и в същото време да се възползват от атрактивните отстъпки в местата за настаняване и заведенията за хранене. В лицето на Съвета по туризъм и в границите на идния формат, община Пловдив, хотели, заведения за хранене и културни институции сплотяват своите старания за безвредното рестартиране на туризма в града ни, популяризирането на дестинация Пловдив и увеличението на туристите към нея, добави Фратев.

Убеден съм, че с общи старания фестивалът " Уикенд в Пловдив " ще се утвърди като един от най-посещаваните от събитийния календар на община Пловдив, акцентира заместник-кметът и прикани жителите сами да си провеждат почивните дни с думите " вземете телефона си, отбележете се с хаштаг #visitplovdiv и резервирайте вашия " Уикенд в Пловдив ".

В 4-ото издание на " Уикенд в Пловдив " гостите ще имат опция да се възползват от над 50 атрактивни предложения и отстъпки /от -10 до -50 на сто/ за хотелско настаняване, заведения за всеки усет, туристически забележителности , интензивности за свободното време и шопинг. Организаторите на фестивала ще предложат и две изцяло безвъзмездни интензивности - " Уикенд в Пловдив тур ", който ще се организира в събота и неделя от 10:00 до 15:00 часа с лицензиран екскурзовод. В къщата " Иван Черноземски " в Стария град, в събота, от 18:30 часа, ще бъде показана " Криворазбраната цивилизация ".

Любозар Фратев добави, че с цел да се възползват хората от всички атрактивни предложения и безвъзмездни интензивности, ще би трябвало да се снабдят с " Уикенд гривна ", която ще бъде техния " билет " за фестивала . Те ще се оферират през трите дни на презентационните щандове на фестивала на " Главната улица " до билетния център и на " Малката основна " - ул. " Райко Даскалов " 51, пред постройката на Българска народна банка. Цените на гривните са сред 10 и 24 лв. според от броя.

Носителят й ще получи брошура " Уикенд предизвикателство ", която ще му даде опция за присъединяване в игра с награди. За облекчение на участниците във фестивала е основана интерактивна карта с всички обекти и предложения, част от " Уикенд в Пловдив ". Най-хубавото за " уикенд посетителите " е, че всеки самичък избира от кои отстъпки и интензивности да се възползва, като самичък провежда своята стратегия за престой в града под тепетата, сподели още Фратев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР