След ареста на 53-годишен жител на Атина за многократно изнасилване

...
След ареста на 53-годишен жител на Атина за многократно изнасилване
Коментари Харесай

Шокиращ педофилски скандал тресе Гърция, 12-годишно дете е било изнасилено от 213 души

След ареста на 53-годишен гражданин на Атина за неведнъж обезчестяване на 12-годишно момиче, Гръцкият министър на туризма Василис Кикилиас, съобщи " като родител и татко съм погнусен от това, което се е случило с това малко момиченце ".

Гръцките медии оповестиха, че обвиненият е управлявал компания за търговия на дребно в Атина. 12-годишното дете и майка му са работили в магазина му.

Мъжът неведнъж е изнасилвал момиченцето, записвал е похищенията и е качвал видеоклиповете в интернет. Това се е случвало посредством основан от него подправен профил, който той е употребявал, за привличане на клиенти, които да му заплащат, с цел да вършат секс с момичето, написа BalkanInsight.

Все още не е известно какъв брой души са изнасилили 12-годишното момиче. Медиите оповестяват, че 213 души са показали интерес към нея посредством подправения профил.

Във връзка със случая е задържан и 42-годишен мъж.

" Правосъдната система и страната се правят оценка по това по какъв начин ще се оправят с този случай и е наложително всички имена на тези, които са злоупотребили с тази нежна душа, да бъдат оповестени ", съобщи Кикилиас пред гръцкия ефирен канал SKAI.

Гърция е в потрес от случая, който излезе нескрито след следствие на полицейския отдел за отбрана на малолетните.

Името и фотосите на 53-годишния мъж изтекоха в някои гръцки медии и обществени мрежи. На фотосите мъжът е до членове на ръководещата политическа партия " Нова народна власт ".

Съобщава се, че обвиненият е член на партията. Това беше доказано от Янис Ойкономю, заместник-министър на министър-председателя и представител на държавното управление. Въпреки това Ойкономю акцентира, че партията е отменила участието на мъжа.

" Това, което беше разкрито, е извънредно и непоносимо, само че участието му в партията е прекъснато, не е правилно да се вършат опити за политическа употреба на сходни случаи ", сподели Ойкономю пред публицисти в понеделник.

Във вторник Ойконому съобщи също по този начин пред гръцкия ефирен канал ANT1, че би трябвало да бъдат разкрити имената на 213 души, за които се твърди, че са показали предпочитание за секс с момичето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР