След активни действия на полицейски служители от ОД на МВР-Шумен

...
След активни действия на полицейски служители от ОД на МВР-Шумен
Коментари Харесай

Хванаха поредна група мигранти в Шуменско

След дейни дейности на полицейски чиновници от ОД на МВР-Шумен по време на профилирана полицейска интервенция са арестувани 13 мъже, нелегално минали през границата на България и двама души, които ги превозвали, оповестиха от полицията.
В хода на извършени целенасочени мероприятия чиновниците на реда открили, че в автомобил 34- годишен мъж транспортира шестима мъже, с неустановена идентичност, определящи себе си като мигранти от Афганистан.
Криминалисти от регионалната дирекция открили, че в кола 28-годишен мъж от село Подвис транспортира седем лица с неустановена идентичност, определящи се като мигранти от Афганистан.
Всички 13 мъже на забележима възраст от 18 до 33 години са арестувани за период до 24 часа в полицейското ръководство във Велики Преслав за определяне на идентичност.
За осъществени закононарушения а формирани бързи производства. Арестувани са и водачите на двата автомобила, с които са транспортирани мигрантите. Изяснява се съпричастността им и към други аналогични случаи, по време на които са установявани мигранти в област Шумен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР