След 6-годишно отсъствие от музикалната сцена, Адел се завърна! А ...

След 6-годишно отсъствие от музикалната сцена, Адел се завърна! А

Фенове заляха Адел със суперлативи за новата й песен

След 6-годишно неявяване от музикалната сцена, Адел се завърна! А почитателите, които търпеливо я чакаха толкоз дълго време, я приветстваха с думите: "Добре пристигнала още веднъж, кралице! ". Пускайки първата ария от четвъртия си независим албум, певицата сподели, че е отворила нова страница от живота и разводът й е зад тила. Но всички компликации, през които е минала, сигурно ще усетим в идващите й части.
"Easy On Me " с редкордна гледаемост Всички тръпнеха в очакване на 15 октомври, когато носителката на на 8 награди „ Грами “ и „ Оскар “ качи песента „ Easy On Me “ в своя канал в You Tube. Само 8 часа след излизането на видеото, то получи рекордна гледамоест - цели 14 милиона пъти. Клипът към песента на Адел, част от който е черно-бял, е сниман от Ксавие Долан. „ За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат още веднъж след години. Промених се. Аdele се промени. И това е опция да отпразнуваме по какъв начин двамата сме еволюирали, и по какъв начин останахме правилни на себе си. Всичко е същото, само че някак друго “, споделя режисьорът.
Easy On Me - Out Now
— Adele (@Adele) "Добре пристигнала още веднъж, кралице! " От толкоз хубави вести към Адел през последните няколко седмици, най-облагодетелствани занейните фенове, които я „ затрупаха “ с позитивни мнения и приветствия за „ добре пристигнала “. "По-добре ме разплачи, чаках това 6 години! ", "Благодарим ви, че се върнахте още веднъж... Толкова доста ни липсвахте “, „ Ще се съгласите, че Адел е най-впечатляващата певица, докосвала сърцата ни в миналото “, „ Момичета, разделили се с мъжете си, Адел е тук, с цел да ни избави “, гласят единствено част от мненията под новата ария на звездата и анонса й за идния албум. Още за новите песни на Адел, стбрани в албума "30 ", ще откриете Източник: Tialoto.bg

Източник: dnes.bg