След 6-годишна доминация на Байерн (Мюнхен) мнозина в Германия се

...
След 6-годишна доминация на Байерн (Мюнхен) мнозина в Германия се
Коментари Харесай

Дортмунд цака Байерн с евтина бира

След 6-годишна доминация на Байерн (Мюнхен) мнозина в Германия се радват, че този сезон Борусия (Дортмунд) се показва доста мощно и е водач с 9 точки пред първенците. Има обаче още най-малко две аргументи безпристрастните ентусиасти в страната да избират клуба от Вестфалия пред този от Бавария. Оказва се, че от цялата Бундеслига на стадиона в Дортмунд продават най-евтините колбаси и бира. В същото време най-скъпи те са на “Алианц Арена”.

Половин литрова бира на “Сигнал Идуна Парк” коства 3,90 евро против 4,40 евро на стадиона на Байерн. Средната цена за Бундеслигата е 4,20 евро.

Борусия примамва и с евтините си колбаси - по 2,80 евро на численост, каквато цена оферират и във Фрайбург. Тук разликата с мюнхенския гранд е огромна, тъй като там наденичките са по 4,20 евро. Средната цена за всички игрища е 3,20 евро.

I'm at Wurst Willi in Dortmund https://t.co/D4xnQxjxnd pic.twitter.com/399Q8yuNEs
— Nina M. ‍ (@Nina2776) July 14, 2018
Президентът на Байерн Ули Хьонес е упрекван, че употребява позицията си, с цел да промотира колбаси от своя месарски завод. От известно време насам фамилната компания на боса доставя месни артикули за “Алианц Арена”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР