„След 30 години най-сетне държавата започна реална война срещу олигарсите.

...
„След 30 години най-сетне държавата започна реална война срещу олигарсите.
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ще върнат Божков с белезници, следващият е Златев

„ След 30 години най-накрая страната стартира действителна война против олигарсите. Ударът против Цветан Василев струваше 3,4 милиарда на страната. След това беше нанесен тежък удар и против Васил Божков. Сега следва удар против Валентин Златев”. Това съобщи в ефира на „ Неделята на NOVA” водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Симеонов дефинира като „ добър и самоуверен ход” предлагането за основаване на Държавна петролна компания. Според политика това ще докара до „ разтрошаване на действителен от десетилетия монопол върху разпространяването на горива у нас”.

„ Собственикът на „ Лукойл България” Валентин Златев мина безпроблемно през всички политически държавни управления у нас - за мен това е случай на слепване на икономическата с политическата власт, известно с термина олигархия. Ще бъде доста потребно да има още една верига бензиностанции, която да предлага горива на ниски цени. А всички, които търсят под вола теле и споделят, че страната иззема бизнеси, ще попитам значи ли това, че страната няма право да има и държавни лечебни заведения? Аконе бяха те, България по какъв начин щеше да се оправи с ковид?”, запита Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР