След 11 часа работа по изборните текстове, депутатите отхвърлиха предложение

...
След 11 часа работа по изборните текстове, депутатите отхвърлиха предложение
Коментари Харесай

Любен Дилов-син след отказа на депутатите да прекратят заседанието: Ще горим в ада. Нека прекратим!

 След 11 часа работа по изборните текстове, депутатите отхвърлиха предложение за преустановяване на съвещанието и продължиха с второто четене на измененията в Изборния кодекс.

По църковния закон от 18 часа към този момент е Разпети петък, уточни Любен Дилов-син и предложи пленарното съвещание да бъде прекъснато.

" Ще горим в пъкъла. Нека прекратим “, сподели Любен Дилов-син.

Заместник-председателят на Народното събрание Татяна Дончева, която сега управлява съвещанието, първо отхвърли да подложи предлагането на гласоподаване, защото преди няколко часа Народното събрание е решил да работи до привършване на дневния ред, само че след възражения в залата го подложи на гласоподаване.

Искането за преустановяване на съвещанието беше отхвърлено и при прегласуването със 76 гласа " за ", 97 " срещу " и 31 " въздържал се ".

Преди това депутатите гласоподаваха, че данните от протокола от машинното гласоподаване се прибавят към данните от протокола на секционната изборна комисия при въвеждането им в изчислителния пункт на районната изборна комисия посредством прекачване от записващото техническо устройство. Посочиха и лицата, които имат право да участват в районната изборна комисия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР