Славия и Пирин слагат точка на редовния сезон в Първа

...
Славия и Пирин слагат точка на редовния сезон в Първа
Коментари Харесай

Славия и Пирин слагат точка на редовния сезон

Славия и Пирин поставят точка на постоянния сезон в Първа лига през днешния ден от 17,30 часа в отсрочен финален мач от 26-ия кръг. И двата отбора са твърдо във втората осмица, само че " белите " имат късмет да финишират седми при триумф през днешния ден и надлежно да си изберат противниците за плейофите. При победа Славия ще попадне в поток с 10-ия, 11-ия и 14-ия в крайното класиране.

Треньорът Златомир Загорчич уточни точно тази цел пред отбора си, като изрази терзания от качеството на терена предвид на видяното по време на мача сред ЦСКА-София и Левски в неделя. Трима съществени играчи на " белите " ще пропуснат дуела. С травми са Сашо Александров, Милчо Ангелов и Омар Абуд. Очаква се вместо Ангелов да започва Цветелин Чунчуков.

За първи път от доста време насам наставникът на Пирин Милен Радуканов няма кадрови проблеми. В Пирин са недоволни от преместването на мача от събота за понеделник, защото това не е било съветвано с тях. Благоевградчани са безапелационни, че ще създадат всичко да объркат сметките на домакините.

Вероятни сформира:

Славия: Петков, Мартинов, Велков, Христов, Буров, Карабельов, Велев, Иванов, Минчев, Димитров, Чунчуков.

Пирин: Георгиев, Попев, Ничев, Сандев, Башлиев, Кирилов, Хендерсън, Костадинов, Рения, Йорданов, Суда./sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР