Славия и Лудогорец завършиха 1:1 в последна среща за годината

...
Славия и Лудогорец завършиха 1:1 в последна среща за годината
Коментари Харесай

"Славия" взе точка от "Лудогорец" в края

" Славия " и " Лудогорец " приключиха 1:1 в последна среща за годината от Първа лига. Шампионите поведоха с 1:0 в 22-ата минута посредством Мавис Чибота, само че в добавеното време на срещата Димитър Велковски донесе точката на своя отбор.

" Лудогорец " ще зимува на върха без загуба и с актив от 48 точки, като е с 5 пред втория " Левски ". " Славия " е на петото място с 30 точки.
Без голове сред " Локо " и " Левски ", " сините " ще зимуват на второто място Равенството облагодетелства "Лудогорец "
Срещата през днешния ден умерено и без съществени положения пред нито една от двете порти. В 17-ата минута Швиерчок изведе по прелестен метод Чибота в наказателното поле, само че крилото не съумя да преодолее Стергиакис, който мазета топката в корнер.

Последва напън на " орлите ", който докара до гол. Жоржиньо центрира отдясно, а Чибота на далечната греда вкара по доста хубав метод с глава от много сложна обстановка.

Снимка: Lap.bg

Постепенно домакините подвигнаха темпотот и единствено няколко минути по-късно можеха да изравнят, само че Галин Иванов се регистрира с пропуск. Освен това гол на Ради Кирилов бе анулиран поради засада.

В заключителните секунди на срещата Андреа Христов проби и центрира за Велковски, който вкара топката с глава за крайното 1:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР