Славиша Стоянович се разделя с ЛевскиНаставникът на Левски Славиша Стоянович

...
Славиша Стоянович се разделя с ЛевскиНаставникът на Левски Славиша Стоянович
Коментари Харесай

Славиша Стоянович се разделя с Левски

Славиша Стоянович се разделя с Левски
Наставникът на Левски Славиша Стоянович ще се раздели с клуба по взаимно единодушие и повече няма да води „ сините “. За разлъка сред двете страни се говореше още от края на предходната година, само че след идването на новата администрация на „ Герена “ тя към този момент е реалност.

Почти несъмнено словенския експерт ще поеме националния тим на Латвия, защото има такова предложение от Футболната федерация на страната. Заедно със Стоянович от Левски ще си тръгнат и доведените от него асистенти Небойша Милошевич и Енвер Чирич.

Фаворит за заместител на Стоянович е някогашният треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев, оповестява gong.bg. Според информацията Дерменджиев още на следващия ден ще замине за Кипър, където „ сините “ са на предварителен лагер, като с него ще пътува и новият изпълнителен шеф на клуба Павел Колев, който е основател на треньорската рокада.

Славиша Стоянович пое Левски малко след началото на сегашния сезон, като стартира добре отпред на „ сините “, само че в края на годината няколко слаби резултата отдалечиха отбора съществено от водача Лудогорец. Под управлението на словенеца Левски отпадна и от Купата на България след загуби от Черно море на осминафиналите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР