Слави Туджаров напусна Игри на волята в разгара на сезона

...
Слави Туджаров напусна Игри на волята в разгара на сезона
Коментари Харесай

Какво се случва с Туджаров и защо сравни топ изживяване с возене в "маршрутка"?

Слави Туджаров напусна " Игри на волята " в разгара на сезона и не съумя да стигне до финалите. Стратегиите и конспирациите не му помогнаха, тъй като здравословни проблеми го изкараха от шоуто. Не е болежка за умиране, тъй като той към този момент е добре и това несъмнено си проличава от най-новите неща към него.

Пътешественикът се насочи на ново премеждие, само че този път не в предаване за оцеляване, а на много по-готино място – Дубай, обичаната дестинация на родните плеймейтки, инфлуенсърки и професионални любовници. Именно това трансформира красивия град в нарицателно за долнопробност, а в действителност има доста какво да се види.

Виж още: Зодия " Агент ": Тита проговори за изневерите и ревността

Риалити звездата не се занимава с шопинг на парцалки, не обикаля по заведенията за хранене с прехласната мацоранка, а посещава едни от топ забележителностите на Дубай. Красиви джамии, невероятни монументи, любува се на изкуството, само че прави и още нещо.

Докато едни се разхождат по улиците на града, то други се насочват към рисковите преживявания в покрайнините. Точно това направи Туджаров, който се наслаждения на невероятната панорама в пустинята, само че си напомни възприятието, което доста от нас познават – возенето в очуканите маршрутки. 

Виж още: Тина от " Един за различен " сподели устните си след процедурата за увеличаване

 Instagram

Е, не се е качил на маршрутка в пустинята, само че си е платил за dune bashing. Иначе казано – качвате се на джип, който се движи с друга скорост през дюните. Не ви съветваме да практикувате това край пясъчните дюни в Албена само че постоянно се намират " умници ", които да се вършат на яки (кухи) батки. 

Туджаров съпостави преживяването с возене в старите маршрутки, които ни представяха за супер бърз и комфортен превоз, с който стигаш от Люлин до Студентски за 30 минути. Е, да не го мислим повече Туджаров, тъй като наподобява, че си прекарва супер в ОАЕ, където се е разходил и с камила.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/globalcastaway/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР