Слави Трифоов написа трогателен пост заради кончината на американския актьор

...
Слави Трифоов написа трогателен пост заради кончината на американския актьор
Коментари Харесай

Слави разтърсен от скръб. Написа трогателно писмо

Слави Трифоов написа покъртителен пост поради кончината на американския артист Рей Лиота, който си отиде през вчерашния ден от този свят на 67 години. Дългия напомня, че звездата от " Добри момчета " му е гостувал в предаването преди време.

" Вчера умря Рей Лиота - популярен американски артист, взел участие във велики американски филми. Дали в този момент ще си кажете: " И какво като е умрял Рей Лиота? Нерде Ямбол, нерде Стамбул? " Еми, да, но аз го познавах. Той ми беше на посетители в шоуто през 2003 година, също така вечеряхме дружно и си говорихме доста - и за Холивуд, и за света, и за България. 

А от самото начало, до момента в който водех това шоу 20 години, от самото начало аз съм бил като ваш представител. Като част от вас. И нито ви неистина, нито еквилибрирам с думите. Наистина по този начин съм се чувствал.

Така че, като Рей Лиота ми е бил на посетители на мен, ви е бил на посетители и на вас. И този популярен артист, взел участие във филми на Мартин Скорсезе, дружно с Робърт де Ниро, е бил у вас. И по тази причина в този момент ми е мъчително, че един наш посетител, който ни почиташе и обичаше България, е умрял. Светла му памет. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР