Слави Трифонов се разсърди на социолозите заради мижавата прогноза от

...
Слави Трифонов се разсърди на социолозите заради мижавата прогноза от
Коментари Харесай

Слави се нацупи за първите социологически данни

Слави Трифонов се разсърди на социолозите поради мижавата прогноза от едвам 1,7 % за партията му. Днес " Барометър " излезе с данни от свое изследване, съгласно което поддръжката за партията „ Няма такава страна “ е ниска и не би му отредила депутатско място в предстоящ парламент. Бъдещата партия бе съпоставена с тази на Николай Бареков.

" В последното предаване на “Шоуто на Слави ” разгласих, че с моя екип ще вършим ефирен план. И защото това не е задоволително, разгласих, че ще осъществявам и политически план.  От тогава до през днешния ден чета всевъзможни неща за себе си и за това какво ще върша. Чух и всевъзможни сюжети за бъдещето си. А това е прелестно. Защото предизвиквам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това почтено за недемократичните страни 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм споделил на 31 юли. Ще направя това, което ми разрешава законът и моралът. Пожелавам триумф и на вас, и на себе си ", разгласи някогашният ефирен водещ в обява във Facebook.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР