Слави Трифонов се изказа категорично за случая с Дивна, която

...
Слави Трифонов се изказа категорично за случая с Дивна, която
Коментари Харесай

Слави Иска Дивна Зад Решетките

Слави Трифонов се изрече изрично за случая с Дивна, която катастрофира неотдавна с превишена скорост, а при случая пострада съществено манекенката Кристин Илиева. От организацията на Илиева разкриха, че тя ще се възвръща най-малко година от контузиите и счупванията на двата крайници, които получи.

„ Преди известно време с моите сътрудници реализирахме един ефирен формат по Нова Телевизия. Той се споделяше „ Пей с мен “. Формата го завоюва едно 12 годишно, доста симпатично, доста надарено момиче от Русе. Тя се споделя Дивна. Аз доста я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам визия какво става с нейната певческа кариера, само че за жалост имам визия какво става с нейната кариера на водач. Разбрах за злополуката, която е направила – карала е със 120 километра в час, при позволени 60. Грубо е нарушила закона, съвсем е умъртвила спътничката си. И закона планува за това закононарушение до 2 години затвор“, безапелационен е Слави в страницата си във фейсбук.

„Така че, в случай че прокуратурата и полицията потвърдят всичко това, Дивна би трябвало да отиде в пандиза. Както и Максим Стависки, апропо. Който неотдавна участваше в зала „ Арена Армеец “ в шоу „ Звезди на леда “. А той пийнал блъсна момиче, което в този момент е парализирано. Трябваше незабавно да го вкарат в пандиза, както и Дивна. Както и всички, които са направили сходни закононарушения. Когато това стартира да се случва, тогава ще приема, че живеем в естествена страна “, добавя шоуменът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР