Слави Трифонов отговори на Корнелия Нинова, която днес покани наразговори

...
Слави Трифонов отговори на Корнелия Нинова, която днес покани наразговори
Коментари Харесай

Слави Трифонов оказа на Корнелия Нинова: С вас стоим от двата бряга на реката

Слави Трифонов отговори на Корнелия Нинова, която през днешния ден предложения наразговори всички партии отвън Народно събрание и неправителствени организации, искащи промяна на модела на ръководство. Чрез пост във Facebook шоуменът и водач на " ИТН " напомня, че Борисов ръководи от 2009г., а председателката на Българска социалистическа партия е имала разполагаем 11 години да направи доста за честността на изборите, защото е била в Народното събрание, и заключава, че не е направила нищо, тъй като е част от статуквото. Трифонов приключва метафорично, че двамата стоят от двата бряга на реката.

 Нинова кани разнообразни партии и Неправителствени организации на срещи за почтен избор Виж още

" Госпожа Нинова щяла да ме предложения да обсъждаме честността на идните избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов ръководи от 2009 година Вие имахте разполагаем 11 години да извършите доста за честността на изборите, защото бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, тъй като сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно съветско анимационно филмче, който споделяше: " Ребята, давайте жить заедно! " На вас няма потребност да ви го превеждам, само че все пак ще ви го преведа: " Момчета, дано да живеем заедно ".

Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие от дълго време сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.

Слави Трифонов ", написа водачът на " ИТН " в своята Facebook страница.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР