Слави Трифонов като нищо ще вземе да покани Росен Петров

...
Слави Трифонов като нищо ще вземе да покани Росен Петров
Коментари Харесай

Дългия събира старите муцуни:Виктор Калев, Мая Бежанска и Влади Въргала вече се разписаха в 7/8 ТВ, Росен Петров е под въпрос

Слави Трифонов като нищо ще вземе да предложения Росен Петров на работа в новата си телевизия, шушукат в медийните среди. Дългия събира всички остарели муцуни, с които се е трудил един до друг през годините. Той към този момент взе на заплата Камен Воденичаров и Крум Савов, а се приказва, че наред е някогашният му сценарист №1, с който се разделиха преди близо 12 години, дочу HotArena.

До ден сегашен Росен Петров не пести похвали по адрес на Слави Трифонов, потвърждавайки, че двамата са били като братя, до момента в който са работели дружно. Напуснал бил единствено тъй като имал упоритост самичък да се опитва като водещ. В същото време Дългия си е разрешавал да се изкаже обществено по тематиката с раздялата им единствено един път. Преди много време в „ Шоуто на Слави ” той показа, че не е имал визия, че сценарист от неговото предаване е желал да е водещ – той засяга опита на Росен като лице на от дълго време сваленото от програмата на Би Ти Ви шоу „ Нека приказват ”. Според слуховете, Трифонов е бил мощно засегнат от оставката на Петров , само че от дълго време му е дал прошка и бил подготвен да работи още веднъж със своя някогашен сценарист в новата си телевизия 7/8ТВ. Той освен че изпитвал носталгия по времето, прекарано с Росен, само че и считал, че да го върне в екипа си може да се окаже съвършен рекламен ход за младата медия.

Дали обаче Петров би приел сходно предложение? След сполучлив опит като тв водещ и недотам сполучлив като политик сега той прави предаване за история в телевизия „ България он ер ”. Шоуто му е много забавно, само че не може да се похвали с необикновен рейтинг, до момента в който малкия екран на Слави, в случай че не друго, най-малко има най-бързо набраната публика в обществените мрежи. Официалната ѝ страница във Facebook се радва на 116 000 почитатели, двете най-големи почитател страници са със 60 000 члена, а има и няколко по-малки, които събират спомагателна маса от фенове на 7/8ТВ. На всички тези платформи текат ежедневни полемики към всевъзможни тематики, наранени в ефир от хората на Слави.

Тази бързо възходяща известност би могла да се окаже привлекателна за Росен Петров. Ако се върне при Трифонов, той най-вероятно няма да бъде част от екипа му от сценаристи, а ще прави предаване за история, както до момента. Най-вероятно ще се концентрира към бойната популярност на България и нейните достижения във всевъзможни други области в предишното. Това изцяло се вписва в цялостната идея на малкия екран на Дългия, която спряга патриотизма като своя присъща линия.

Още на старта на 7/8 ТВ в екипа блесна Камени Воденичаров като мощен магнит за фенове, затъжили се за славните дни на „ Ку-ку ” и „ Каналето ”. Известно е, че преди време двамата с учиндолеца са имали жестоки креативен и финансови разногласия, поради които са скъсали всевъзможни връзки и с години не са се поглеждали. Но в името на общия интерес разликите посред им към този момент са история. След Камен работа е препоръчана на Крум Савов, който води спортно предаване в 7/8ТВ. Той в никакъв случай не е бил в екипа на Слави, само че се познава с него от дълго време и е едно от лицата, които не стопират да провокират любознание у феновете, без значение какъв брой дълго не са се появявали на екран. След него Слави стартира да кани за участия в обособени излъчвания някогашни свои сътрудници като Виктор Калев, Влади Въргала и Мая Бежанска, та даже и Наталия Кобилкина, която преди време имаше лична графа при шоумена. Сега наред е Росен Петров.

Смята се, че единствените, които Трифонов не счита да кани назад в екипа си, са Евтим Милошев и Любо Нейков. Но не тъй като не му се желае да работи още веднъж с тях, а тъй като те надали ще се съгласят. Много по-добре се оправят с медийния бизнес, откогато работят сами, написа Уикенд. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР