Слави Трифонов извади сертификат за почтеност – щял да декларира

...
Слави Трифонов извади сертификат за почтеност – щял да декларира
Коментари Харесай

Закон, морал, а аз отгоре

Слави Трифонов извади документ за честност – щял да заявява имуществото си пред антикорупционната комисия

Не че следващият ненужен парламент беше отегчителен, само че за идващия си пожелаваме да се върнат царедворците на Симеон и тошковците на Слави. Не за друго, а тъй като надграждат облика на националното посланичество по собствен си живописен метод. Всички приказват истини, само че колкото повече, толкоз повече, написа.

След диванните сондажи във Facebook отстрана на Дългия ИТН-то му свика конференция, на която увери че ще се яви на изборите и ще даде всичко от себе си идващият парламент да е “работещ ”, каквото и да значи това. А маркери в тази тенденция от досегашното наличие на тошковците там, колкото щеш, нека отново разведрят коридорите и пленарната зала със съдраните си гащи, съдружните лупинги и кадровите попадения.

Заявката е ударна – като за начало оферират пенкилерно чудо във тип на президентска република. Без, несъмнено, да са говорили с президента. Достойна визия против онази за монархията, която за злощастие ни се размина. Освен това Трифонов извади документ за честност – щял да заявява имуществото си пред антикорупционната комисия. Тя, несъмнено, не напира, само че в този момент ще би трябвало да се помири, тъй като законът е още веднъж над морала, откакто предходната година беше тъкмо противоположното.

При остарялото състояние комисията се задоволи с глобички без да обели дума за корупция. Каква по-солидна гаранция от думата, че “този, който би трябвало да знае какви пари имам и какво имущество имам, знае – за останалите тази информация би била просто сеир и облекчаване на жълто любознание. Това мисля аз за морала и закона! ” Сега обаче акцията стартира и моралът се оказа неточност, а законът ще доживее щастието да бъде спазен, тъй като бил “за всички ”. И не се съмняваме, че всичко ще е наред, а в случай че нещо не е наред, казусът е в тайната на офшорките.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР