Слави Трифонов изгражда отново един по един мостовете към бившите

...
Слави Трифонов изгражда отново един по един мостовете към бившите
Коментари Харесай

Слави се помири и със Зуека

Слави Трифонов построява още веднъж един по един мостовете към някогашните cи сътрудници, които изгори преди години. След като преди няколко месеца се сдобри с Тончо Токмакчиев, в този момент протегна ръка и към Васил Василев-Зуека . Това стана непосредствено от телевизионния екран. Актьорът изненадващо бе посетител на Слави в шоуто му преди няколко дни.

И двамата демонстрираха приятелско отношение един към различен. „ На посетители ми е един мнoго специфичен за мен човек. Аз съм имал щастието, удоволствието и привилегията да работя с него. Всъщност това не е тъкмо по този начин. Не би споделил, че сме работили, тъй като това беше смисълът на живота ми. Аз се усещам в действителност почетен с опцията да пребивавам по този метод. Вижте по какъв начин се показвам, само че това е истината. Ние се забавлявахме с този човек извънредно доста.

 

Преди доста години, преди, представете си, повече от 25 години. Понякога ми се коства, че това време е изтекло толкоз бързо, само че в действителност беше по този начин. Ние бяхме доста млади. Всъщност преди повече от 25 години с този специфичен за мен човек изпяхме емблематични за това време песни, които се споделяха с невероятните имена „ Шат на патката главата. Да не приказваме за един необикновен шлагер като „ Дулсинея ". Той е доста надарен артист, а неотдавна с изненада разбрах, че и художник " , по този начин нов показа Зуека феновете си.

Васил му направи забележка : „ Не започваш добре, щеше да ме разплачеш “, разгласи той. След това двамата описаха няколко занимателни момента от общата им работа. Все отново признаха, че не са се виждали и говорили с години. Така и не станаха ясни аргументите за това, написа „ България Днес “.

Представиха и част от картините на Зуека, като Слави пожела да купи две, само че Василев избра да му ги подари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР