Слави Трифонов е слаб физически и психически. Никой не знае

...
Слави Трифонов е слаб физически и психически. Никой не знае
Коментари Харесай

Дончева: Pа да има правителство, не трябва ИТН да е в парламента

" Слави Трифонов е слаб физически и душевен. Никой не знае по какъв начин той взима решения и кой му ги спуска. Това, че има построена загадка от предишното не го прави физически и душевен равносилен на Бойко Борисов. Ако тези хора имат два грама разсъдък, сами могат да стигнат до извода, че тази работа не е читава ". Това съобщи по Би Ти Ви Татяна Дончева.

По думите ѝ държавно управление в идващия парламент е допустимо единствено в случай че гласоподавателите схванат, че Има Такъв Народ не символизира смяната, а подмяната. " Имам персонални усещания, че Слави е слаб физически и душевен, той не контактува с групата си. Тези хора сами би трябвало да седнат и да мислят по какъв начин да вземат решения. Когато са потиквали Слави да влиза в политиката, той е бил в друго физическо и психическо положение ", разяснява Дончева.

Тя беше безапелационна, че с цел да има държавно управление, не би трябвало " ИТН " да е в Народното събрание.

" Правителство е допустимо да се сформира, в случай че се отстраняват Слави Трифонов и сценаристите му. Има Такъв Народ е знак на замяна, а не смяна, хората би трябвало да го схванат, с цел да има държавно управление. Има Такъв Народ събориха два Народното събрание. Тези хора нито желаят да вземат участие, нито могат да създадат това, което се желае ", акцентира депутатът от " Изправи се, България! Ние идваме ". 

По думите ѝ депутатите от " ИТН " не са плебеи на водачът на партията и в случай че в действителност работят за идеята, " да се замислят, тъй като това не значи сляпо послушание на Слави и неговите сценаристи. Така ще бъдат единствено марионетки ".

Тя направи и съпоставяне сред народните представители на ГЕРБ и " ИТН ": " Гербаджиите в огромната си част са елементарни хора и нямат желание да стават комплицирани хора. Те нямат комплекси, те имат самочувствие. При Слави са комплексари, те считат, че имат качества и капацитет, само че системата им пречи ".

Според нея на депутатите на Има Такъв Народ се постанова позиция от кръгове, чиито имена Дончева не пожела да назове, само че те не дават отговор на ползите на партията.

" Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи блокираха обстановката последната седмицата. Когато станем 100 депутата с Демократична България, нещата няма да стоят по този начин ", закани се Дончева.

Тя разяснява и изказванията, че е предложила рушвет на Радостин Василев от " ИТН ". " След като се върнах от командировка в чужбина, разбрах, че 500к било название на хиляди, което употребило най-младото потомство, извинявайте, само че аз съм на 60 година Защо аз да пиша 500к? Това не ми е в стила ", съобщи Дончева и добави: " Може ли, когато ви споделя главният очевидец, че аз не съм му давала, желала пари и изобщо не става дума за пари, да има обвинявания за корупция? Прокуратурата се намеси, с цел да се избави от закриване. Има Такъв Народ избавиха прокуратурата, като 4 пъти провалиха съвещанието на правната комисия, направиха всичко допустимо, с цел да провалят всичко това, което беше желано на митингите. Така обслужват Движение за права и свободи, Гешев, ГЕРБ ", цитира я lupa.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР