Славея Сиракова, по-популярна като дъщерята на Илиана Раева и Наско

...
Славея Сиракова, по-популярна като дъщерята на Илиана Раева и Наско
Коментари Харесай

Славея Сиракова се нахвърли на майките с увреждания

Славея Сиракова, по-популярна като дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, написа яростно послание към майките на деца с увреждания. Според нея претенции им от последните дни са просто " повдигане на врява " и надали не самите те са отговорни са ситуацията, в което се намират.
Постът на Славея в страницата й във фейсбук по-късно бе заличен, само че някои от виделите го побързаха да го запазят:
" Системата няма по какъв начин да убие нещо, или някой заради простата причина, че всеки един от нас също построява своя лична система. Работата ми е обвързвана с хора, с техните потребности, само че и с тяхното безхаберие и безнаказаност! Историята познава десетки случаи на родители основали поколение и на такива, които са го изоставили. Сувременната медицина дава опция да видиш какво ти следва, с цел да вземеш най-хубавото решение на първо място за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, явно си решила и да бъдеш майка!

Когато " системата те убива " търсиш метод освен да оцелееш, само че и да живееш пълноценно поради същото това дете, което си родила. Идва един миг обаче, в който се сблъскваш със личните си дефекти, незначителност и нарцисизъм . В този миг естествено посредствената ти природа е подготвена да упрекна всичко и всеки и да си проправи път..., счита дъщерята на Сиракови.

Истината е, че от такива " майки " ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всякога, когато вървя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), само че в този момент го видях, поради цялата ви врява! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате оптимално потребен метод да сте на първо място положителни родители! Държавата и хората не са ви длъжни, само че всеки демонстрира човещина, поради моментите ви на безсърдечност!!! ", приключва обявата си Славея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР