Славена Вътова, жури в България търси талант, издаде малки тайни

...
Славена Вътова, жури в България търси талант, издаде малки тайни
Коментари Харесай

Славена Вътова за България търси талант: Този сезон шоуто ще е нереално

 Славена Вътова, жури в " България търси гений ", издаде дребни секрети от шоуто, което започва на 28.02 от 20 часа по bTV. 

" Имаме човек с връх на Гинес, който с доста чудноват, нехарактерен номер ", показа тя в студиото на " Тази заран " на " БТВ ". 

В новия сезон на предаването участва папагал, който кара велосипед. Той се споделя Роберто и е удивил Катето Евро със качествата си. 

" Този сезон шоуто ще е нереално! " - споделя още Славена Вътова.

" В доста моменти от кастингите не можехме да повярваме какво се случва да сцената. Не можеш да повярваш, че човек физически и душевен може да се издържи това "  

Пъстра палитра от гении - по този начин тя назовава участниците, които следва да забележим в новия сезон.

Вълнуващи страсти от успеха споделя и Андриян Асенов, който е спечелилият от предишния сезон. Припомняме, че той получи Златен бутон от Славена за имитациите, които прави с гласа си. За да върне жеста, в студиото той й подари жълта роза. 

" Силната страст и до ден-днешен няма по какъв начин да я не помни. Срещам хора по улиците, които желаят да се снимат с мен. "

Той показа, че би желал още веднъж да взе участие в шоуто, в случай че това е допустимо.

" Отново бих се качил на сцената, даже и против 4 не-та от журито. "   

" Хората са станали толкоз изобретателни. Надградили са това, което сме привикнали да назоваваме гений ", заключи видяното от нея до момента Славена Вътова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР