Славена Вътова все повече заприличва на маска, ама от страшните! Тя

Славена Вътова все повече заприличва на маска, ама от страшните! Тя ...

Зрители си леят куршум, плашат непослушни деца със Славена Вътова

Славена Вътова все повече заприличва на маска, ама от страшните! "Тя беше Мис България, да му се не види“ – коментират потресени зрители на "България търси талант“ миската Славена Вътова. Близките кадри станаха повод едни да си леят куршум, а други да плашат с нея непослушните си деца.

Както сами виждаме, гледката на Славена Вътова отблизо си е буквално стряскаща. Лицето й все повече заприличва на маска, но не от онези красивите, а от страшните, дето гонят злите духове.

Вътова не е прекалила с пластичните операции като повечето чалгарки и столични бръмчалки, но затова пък се е оляла с макиажа.

Яркочервеното червило и шпаклованото й с фон дьо тен и пудри лице изглежда гротескно дори от екрана. Не щем да си представяме каква е гледката на живо.

А за капак Славенчето е пожелала да й сложат брутално изглеждащи и тежки изкуствени мигли. Всичко това Вътова съчетава с нови, невиждани до момента мимики и физиономии, които побъркват зрителите.

"Та тя не се усмихва, не се смее, тя се зъби и се пули на камерата. Държи се тотално неестествено. А и муцуните й са такива, все едно е на кастинг за филм на ужасите“, потресени са зрители на предаването.

Те са на мнение, че от цялото жури, Славена е най-изкуствена и мястото й определено не е там, пише "Шоу.бг".

Източник: varna24.bg