Славена Вътова все повече заприличва на маска, ама от страшните! Тя

...
Славена Вътова все повече заприличва на маска, ама от страшните! Тя
Коментари Харесай

Зрители си леят куршум, плашат непослушни деца със Славена Вътова

 Славена Вътова все повече замязва на маска, но от страшните! " Тя беше Мис България, да му се не види “ – разясняват потресени фенове на " България търси гений “ миската Славена Вътова. Близките фрагменти станаха мотив едни да си леят патрон, а други да плашат с нея непослушните си деца.

Както сами виждаме, гледката на Славена Вътова отблизо си е безусловно стряскаща. Лицето й от ден на ден замязва на маска, само че не от тези красивите, а от страшните, дето гонят злите духове.

Вътова не е прекалила с пластичните интервенции като множеството чалгарки и столични бръмчалки, само че по тази причина пък се е оляла с макиажа.

Яркочервеното червило и шпаклованото й с декор дьо загар и пудри лице наподобява гротескно даже от екрана. Не щем да си представяме каква е гледката онлайн.

А за похлупак Славенчето е поискала да й сложат брутално изглеждащи и тежки изкуствени мигли. Всичко това Вътова съчетава с нови, невиждани досега мимики и физиономии, които побъркват феновете.

" Та тя не се усмихва, не се смее, тя се зъби и се пули на камерата. Държи се тотално неестествено. А и муцуните й са такива, все едно е на кастинг за филм на ужасите “, потресени са фенове на предаването.

Те са на мнение, че от цялото жури, Славена е най-изкуствена и мястото й несъмнено не е там, написа " Шоу.бг ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР