Слава Севрюкова. Всички рецепти и пророчества, Преподобна Стойна. Чудеса и

...
Слава Севрюкова. Всички рецепти и пророчества, Преподобна Стойна. Чудеса и
Коментари Харесай

САМО В ПИК ТV: Слава Севрюкова, Бай Данчо и Недялко Йорданов №1 на Панаира на книгата в НДК! Издателство Милениум с най-хитовите заглавия на сезона на най-достъпни цени

" Слава Севрюкова. Всички предписания и пророчества ", " Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, препоръки и предписания " кулинарната библия на Бай Данчо " Всички мои предписания ", " Епопея на незабравимите " на Недялко Йорданов и двата супертрилъра на сезона " Убийствен разум " и " Смъртоносен мрак " от Майк Оумър са най-търсените заглавия на Панаира на книгата в НДК.

Можете да ги намерите единствено на 102, където е изложен богатият азбучник на издателство " Милениум " с литературни шедьоври от разнообразни жанрове и за всички възрасти. Тук са и най-големите отстъпки в сектора, най-солидните промоции и невероятни изненади за библиоманите с бонуси до 60% от цената на всички заглавия.
свързани новини16983на 07.12.2021
На голям интерес се радват още " Личният живот на Фердинанд I Български ", мемоарният том на Димо Казасов " Улици, хора, събития. Моята София през 20 век ", " Реконкистата: Война на две религии " от известната поредност " История на войните " и " Готварската книга на Дядо Славейков ".

Щандът на „ Милениум “ е ситуиран вляво от входа на партерния етаж, а литературната фиеста във фоайето на продължава до неделя.

Още две премиерни заглавия предлага издателството на своята вярна аудитория - том № 17 от „ История на войните “, отдаден на „ 100 годишната война “ и новото оферти за ценителите на философията „ Киркегор и пристрастеността на вярата “.

На 102 ще откриете и цялостната сбирка с юбилейни издания за българските лечители и явления, измежду които „ Завещанието на Ванга “, „ Дядо Влайчо – всички предписания и пророчества “, „ Петър Дънов – препоръки и предписания “, „ Петър Димков “.

Освен обичайна коледна отстъпка, феновете на " Милениум " ще получат и дарове при покупка над избрана стойност, ще вземат участие в лотария с талони за спомагателни понижения при извършване на покупки онлайн, ще се радват на happy hour пакетни цени и доста други предпразнични изненади.














СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР