Слава Богу, светът се събуди и лека-полека започна да припознава

...
Слава Богу, светът се събуди и лека-полека започна да припознава
Коментари Харесай

По-зрели жени с по-млади мъже! Новото нормално в любовта

Слава Богу, светът се разсъни и малко по малко стартира да припознава като обикновено събитие любовта сред по-големите дами и по-младите мъже. Въпреки това обаче страстта не е напълно задоволителна, с цел да се трансформира в нещо продължително и живеещо под един покрив, до момента в който оная дама с косата ги раздели. Все по-често възрастните дами остаряват сами, изоставени от младите си любовници, до момента в който застаряващите, само че към момента годни за полова приложимост господа умират в обятията на невръстните си партньорки. Въпреки кино класики като „ Абсолвентът “ и „ Харолд и Мод “, разглеждащи връзките на зрели дами с преди малко напъпили момци, в Холивуд и до ден сегашен продължава да се гледа с обиграна подигравка и рецензия, стане ли дума дама на ръба на менопаузата да залюби някой младеж блед. Деми Мур беше на 42 години, а Аштън Къчър на 27, когато двамата се венчаха. Въпреки че в продължение на шест лета младият артист публикуваше непрестанно фотоси в Туитър на тяхната обич и заедност, най-сетне той се разведе с нея и се ожени за много по-младата от Мур Мила Кунис, която му роди щерка.

Къде свършва "подходящата " възрастова граница?
Дефиницията за, дано я назовем, любовна „ допустимост “ се дирижира от обществото. Досущ като всичко останало, отнасящо се до „ морала “ на света. Формулата е лесна и елементарна за изчисление – разделете възрастта си на половина и я съберете с цифрата 7. Готово. Вече имате границата на непритесняващата разлика в годините всички хора, на които въобще не им е работа да си врат носа във вашата обич. С две думи, в случай че вие сте на 48, сътрудникът ви би трябвало да е на 31. Разбира се, надига се и друго запитване. Ако решим да не спазим тази математическа заръка, обикновено ли е да бъдеш с мъж, който е връстник на детето ти и надали не в миналото са играли един до различен в пясъчника. Или пък ок ли преподавател, учител и въобще наставник да прави секс със студентките си, които сигурно биха могли да му бъдат, в случай че не дъщери, то най-малко внучки.

Доброволна сексиграчка
Имам другарка психолог, която неотдавна ми показа, че получила най-неочакваното пояснение в секс. Да го опишем по този метод. Съученик на преди малко излезлия й от пубертета наследник й доверил, че напълно неотдавна изживял много гадна разлъка с гаджето си и че бил уверен по какъв начин разрушеното му сърце може да бъде избавено от нея. Предложил й да бъде нейната сексиграчка, заявявайки, че до момента не бил общувал с такава жена като нея. Естествено, че не е. В последна сметка надали до момента се е случвало да върви с набори на майка му. Но в случай че някой непринудено ти се принесе в полова жертва, би трябвало ли да отхвърляш великодушната оферта единствено тъй като не е собственик на побелели слепоочия, няма бирено шкембе и косми не стърчат от ушите му? Аз самата съм имала по-млади любовници от мен, даже съм омъжена за един от тях, и дръзвам да настоявам, че старанието им в леглото е удивително. На всеки един, без изключение. И надали са го правили, тъй като аз съм някаква горгона, която ги шляпа с камшика през гениталиите всякога, когато не съумеят да ме задоволят. Защото, в случай че щете вярвайте, не си припомням момент на незадоволеност в леглото с тези момчета. Спор да няма, по-младият ми секс е имал своите падения и възходи, само че в никакъв случай не е достигал до цялостния си неоргазмичен провал. Категорично постоянно съм стигала до портите на Нирвана, крещейки в унес удоволствието си.
И не. Никога не съм изпитвала скрупули или съмнения, стане ли дума да се споделя скотски с по-млад мъж. Е, не си представяйте, че се приписвам на господа, на които преди малко им е поникнала брада. Но нямам срам за някакви си пет-шест години по-малко от моите, с които ме е сблъскал животът. Не настоявам, че по-зрелите възрастово мъже не са наясно с това какво да ни вършат в леглото. О, не, въобще не споделям това. Но съгласете се, че тях по-често ги мързи да пропълзяват в плътското доволство с нас.
Съгласете се и, че женската половост е комплициран феномен, който се случва на няколко равнища. Не може да обичаш единствено единия слой, би трябвало всеки кат от нея да е удовлетворен, с цел да изпитва приятност. И в случай че от време на време вибраторите правят работа, въздействайки на първичната ни половост, то мъжете сексиграчки са тези, които може да въздействат на съвкупното ни чувство за нашата женственост. Така че идващия път, в случай че ви откри интимно предпочитание от по-млад мъж, не вадете предразсъдъците от шкафа. Извадете увереността в личната си неустоимост и покажете на женствеността си, че на белия свят има и други мъже с изключение на старите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР