Слънцето във Везни - знак за началото на есентаСлънцето преминава

...
Слънцето във Везни - знак за началото на есентаСлънцето преминава
Коментари Харесай

Слънцето във Везни - знак за началото на есента

Слънцето във Везни - знак за началото на есента

Слънцето минава във Везни, което слага формалното начало на есента. При тази настройка на планетите във вас ще се ускори стремежът към естетика и баланс, ще се усили желанието да се посветите на артистични занимания и разнообразни изкуства.

Много от вас ще се усещат като обществени пеперуди – ще обикалят от един бизнес коктейл на различен и ще се радват не толкоз на евентуалните благоприятни условия за подписване на покупко-продажби, колкото на общуването с хора, с които споделят общи полезности и имат едни и същи дела.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овенът ще приема прекомерно персонално всичко протичащо се към него. Няма да открива наслада в нищо. Но е добре да се опита да си върне възприятието за комизъм и да се стреми да бъде справедлив. Това ще бъде най-хубавата рецепта за умерено превозване на деня.

Телците е добре да посветят този ден на презареждане на батериите си – да се опитат да си възстановят салдото и да се отдадат на заслужена отмора.

Близнаците ще имат да приготвят съществено домашно за доста значима идна бизнес среща. Представителите на зодията, които са началници, ще би трябвало да проявят схващане към сложни обстановки от персонален темперамент, с които подчинените им би трябвало да се оправят.

Ракът ще твори – дали ще подрежда книгите си по създатели в библиотеката си, или ще изработва  къщички за птици или ще се вихри с цветни спрейове на яхтата си, той ще е в приповдигнато въодушевление и ще желае да дава безвъзмездни препоръки на всички.

Лъвът ще вложи голяма част от силата си в обмисляне на бъдещи бизнес планове. Добре е да заобикаля всякаква физическа работа, защото това може да се отрази неподходящо на здравето му.

Представителите на зодия Дева ще имат срещи с доста хора, някои от които не са им изключително симпатични, само че с всички ще им се наложи да бъдат деликатни и учтиви. Ще им хрумнат нови хрумвания и ще се почувстват малко по-разумни и трезво мислещи от преди.

Везните ще са в режим „ запазване заряда на ентусиазма “. Ще предпочетат да си стоят вкъщи, в опит да избягат от стресова обстановка. Първоначално ще се укоряват, че са го създали, само че след това ще са удовлетворени, че са изчакали бурята да отмине.

За Скорпионите е целесъобразно да се посветят на някаква креативна активност, защото това ще им помогне да преодолеят прекомерната си ранимост и сензитивност. Добре е да извърнат повече внимание на здравето си, като заобикалят всякаква нездравословна храна и заложат на уравновесена диета.

Стрелецът ще се усеща отпаднал поради натоварения си график. Ако не може да управлява страстите си, е добре да релаксира с хубава музика или спа процедури и да не разчита, че всички ще го схванат, че през днешния ден е видовден и той е индивидът, който ще уточни минусите на всички.

За Козирога през днешния ден е удобно време да възнамерява пътешестване отвън града, да се подложи на разкрасителни процедури или да прекара повече време с обичаните си хора.

За Водолеите е целесъобразно да не подхващат никакви нови начинания. И сегашните са им предостатъчни и е добре да помислят на кого да делегират част от отговорностите си, с цел да съумеят да се оправят в период с осъществяването на поетите ангажимени.

Рибите ще желаят да оказват помощ на всички – ще са в приповдигнато въодушевление и е добре да се възползват от ентусиазма си, с цел да стартират по-здравословен метод на живот. Защото, в случай че са непрекъснато изтощени и нервни, ще би трябвало да оказват помощ само на себе си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР