Слънцето ще се редува с облаци днес в Пловдив.  До

...
Слънцето ще се редува с облаци днес в Пловдив.  До
Коментари Харесай

Облачно време в Пловдив, остава в сила жълт код за силен вятър

Слънцето ще се редува с облаци през днешния ден в Пловдив.  До обяд небето ще бъде чисто, а в следобедните часове се чака появяването на променлива облачност. Температурите ще доближат до оптималните за деня 13 градуса.
Прочетете още
Остава в действие жълтият код за мощен вятър. В часовете до обяд ще продължи да духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад, изключително в ниската част на региона. На места поривите ще доближат 20-22 m/s. След обяд вятърът ще отслабва.

За цялата страна - през нощта от северозапад с най-вече сдържан вятър ще продължи да нахлува леден въздух. На обособени места в Предбалкана и по високите полета ще прехвърчи сняг.

Минималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София - към 3°. Облачността над страната ще е променлива, над планинските региони постоянно забележителна, само че единствено на обособени места там ще превали едва. Ще продължи да духа до сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 7°. Атмосферното налягане ще се покачва и ще бъде малко по-високо от междинното за месеца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР