Слънчевата Б. Д. завъртя главата на най-усмихнатия и вежлив общински ...

Слънчевата Б. Д. завъртя главата на най-усмихнатия и вежлив общински

Бизнесмен наби три пъти общински съветник заради хубавата си жена

Слънчевата Б. Д. завъртя главата на най-усмихнатия и учтив общински консултант в Кърджали - Ф. М., само че ревността на някогашния към този момент брачен партньор на блондинката… вкара имената на участниците в любовния триъгълник в полицейските сводки, а и в правосъдната хроника.

Както към този момент 24rodopi.com писа, след скандал на улица в Кърджали, 59-годишен е арестуван в полицейското ръководство през вчерашния ден. Кавгата станала към 23.30 часа на 11 май до хотел в регионалния град, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. По първични данни 59-годишният лидер на „ Тойота “ спрял наложително 33-годишния си конкурент, след което му нанесъл побой. По случая е формирано инспекция по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за безчинство.

Съветникът и приятелката му били в неговата кола в региона на известно заведение в квартал „ Байкал “, когато внезапно на улицата се появил джипът на някогашния ѝ мъж. Водачът Р. А. опрял „ Тойота “-та в автомобила на двамата, извел от него някогашната си жена и набил съветника. Последният, със скъсана фланелка и строшен телефон, съумял с различен да се обади на 112 и на място пристигнали две полицейски патрулки. Бизнесменът Р. А. напуснал местопроизшествието, само че по-късно бил издирен и арестуван за 24 часа.

Първият случай сред двамата е регистриран на 19 януари т. година в кърджалийска фитнес зала, където ревностният някогашен брачен партньор на Б. Д. набил съветника. Случаят към този момент е в Съдебната палата, формирано е дело от частен темперамент.

Ф. М. е с телесни увреждания и от неприятна среща с Р. А. в зъболекарски кабинет през февруари. И поради този случай е формирано дело.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg