Слънчева, красива и колоритна – така виждат природата около АЕЦ

...
Слънчева, красива и колоритна – така виждат природата около АЕЦ
Коментари Харесай

Вижте как изглежда АЕЦ Козлодуй през погледа на деца художници /снимки/

Слънчева, красива и колоритна – по този начин виждат природата към АЕЦ младите художници, взели присъединяване в VIII районен конкурс-изложба „ АЕЦ – сила за чиста природа”, проведен от Дома на енергетика (ДЕ) в Козлодуй.
103 деца на възраст от 4 до 15 години от единадесет обитаеми места на Северозападна България претвориха в картини своето виждане за най-голямото електропроизводствено дружество в района и страната и неговата роля за запазване на околната среда.
Участниците имаха опция да показват единствено една рисунка, изпълнена с темпера, пастел или смесена техника. Те бяха разпределени в три възрастови групи – до 8 години, от 9 до 11 години и от 12 до 19 години. Пълното класиране можете да видите тук.
Отличените в състезанието произведения са експонирани в Главно предверие на Дома на енергетика и могат да бъдат прегледани до 30 юни 2021 година
Организаторите на състезанието изричат своята признателност към всички млади създатели, присъединили се със свои творби в конкуренцията, и им пожелават ентусиазъм и нови триумфи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР