Сладкият хлапак от Малкълм от едноименния сериал отдавна вече не

...
Сладкият хлапак от Малкълм от едноименния сериал отдавна вече не
Коментари Харесай

Франки Мюниц, Пейдж Прайс и ожениха ли се двамата

Сладкият малчуган от Малкълм от едноименния сериал от дълго време към този момент не е дете. На 34 години, артистът Франки Мюниц, е решил да предриеме една от най-важните стъпки в живота си - да се ожени.

Според Us Weekly " Малкълм " се е венчал за дългогодишната си другарка Пейдж Прайс на скромна гала във Финикс. Въпреки че двамата не са удостоверили публично новината, съдейки по профила в Instagram на брачната половинка му Пейдж, явно церемонията към този момент е предходна, тъй като тя е сменила името си на Пейдж Мюниц.

Двамата стартират връзка през 2016 година, а две години по-късно отварят личен магазин в Аризона, където продават лично произвеждане зехтин и други здравословни артикули. Преди да се посвети на производството на зехтин, Пейдж Прайс имаше кариера на модел.

Пейдж и Франки се сгодиха още през 2018 година и от този момент артистът постоянно споделяше пред медии, че това е любовта на живота му и дамата, с която желае да сътвори семейство. Е, явно фантазията му се е сбъднала.

Що се отнася до красивата му брачна половинка, тя също е безпределно щастлива от направения избор в живота си.

" Понякога действителността съумява да задмине и най-смелите ти фантазии. Франки Мюниц, ти си повече от фантазия за мен ", написа Прайс под една от общите им фотоси в Instagram след предлагането, което е получила от артиста. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР