Сладката блондинка Силвия, която до този момент печелеше само приятели

Сладката блондинка Силвия, която до този момент печелеше само приятели ...

Бунт срещу кметицата във „Фермата“.


Сладката блондинка Силвия, която до този момент печелеше само приятели в риалитито „Фермата“ заради благия си нрав и миловидно изражение, се превърна в най-недолюбваната персона в шоуто само за броени дни, видя HotArena.

От понеделник тя е шеф на стопанството за цялата седмица и като такъв доведе домакинството на предаването до пълен хаос.

Заради флирта си с треньора Сами Хоссни и цялостното си небрежно отношение, маникюристката от Несебър се скатаваше от задълженията си и раздаваше напълно некоординирани наставления на всичките си подчинени. Към края на седмицата повечето от задачите са или незавършени, или не вървят, участниците са разпасани и се карат помежду си.

Разменените задължения на мъжете и жените доведоха до още по-голяма неразбория, но и комични ситуации – мъжете плетат, готвят и шият, мърморейки, а жените цепят дърва, коват и се мотаят с чукове и брадви из двора, крещейки си помежду си. Това накара дисциплинираната Елизабет да изземе властта от Силвия и да започне да раздава задачи, за да довършат все някак започнатите строежи в стопанството, тъй като ако не бъдат приключени успешно, това ще лиши всички от достатъчно храна през следващата седмица.

„Вижте ги – една кове, четири стоят със скръстени ръце. Карат се, вдигат патардия, а ние си плетем“, констатира софтуерният милионер Митко Караиванов. И факт, на финала на седмицата задачите на мъжете бяха оценени от наставника в шоуто Марин като успешно свършени, а мисията на жените бе наказана с отнемането на две кошници с хранителни пордукти заради кметуването на русото Барби, както стана известна Силвия.  

 

Източник: hotarena.net