Сладката блондинка Силвия, която до този момент печелеше само приятели

...
Сладката блондинка Силвия, която до този момент печелеше само приятели
Коментари Харесай

Бунт срещу кметицата във „Фермата“

Сладката русокоска Силвия, която до този миг печелеше единствено другари в риалитито „ Фермата “ поради благия си манталитет и миловидно изражение, се трансформира в най-недолюбваната личност в шоуто единствено за броени дни, видя HotArena .

От понеделник тя е началник на стопанството за цялата седмица и като подобен докара семейството на предаването до цялостен безпорядък.

Заради флирта си с треньора Сами Хоссни и цялостното си повърхностно отношение, маникюристката от Несебър се скатаваше от отговорностите си и раздаваше изцяло некоординирани директиви на всичките си подчинени. Към края на седмицата множеството от дилемите са или незавършени, или не вървят, участниците са разпасани и се карат между тях.

Разменените отговорности на мъжете и дамите доведоха до още по-голяма бъркотия, само че и комични обстановки – мъжете плетат, готвят и шият, мърморейки, а дамите цепят дърва, коват и се мотаят с чукове и брадви из двора, крещейки си между тях. Това накара дисциплинираната Елизабет да изземе властта от Силвия и да стартира да раздава задания, с цел да довършат все някак започнатите градежи в стопанството, защото в случай че не бъдат завършени сполучливо, това ще лиши всички от задоволително храна през идната седмица.

„ Вижте ги – една кове, четири стоят със скръстени ръце. Карат се, подвигат врява, а ние си плетем “, установи софтуерният милионер Митко Караиванов. И факт, на финала на седмицата дилемите на мъжете бяха оценени от наставника в шоуто Марин като сполучливо свършени, а задачата на дамите бе осъдена с отнемането на две кошници с хранителни пордукти поради кметуването на русото Барби , както стана известна Силвия.  

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР