Слаба последна четвърт провали Кливланд срещу ФиладелфияОтборът на Кливланд Кавалиърс

...
Слаба последна четвърт провали Кливланд срещу ФиладелфияОтборът на Кливланд Кавалиърс
Коментари Харесай

Слаба последна четвърт провали Кливланд срещу Филаделфия

Слаба последна четвърт провали Кливланд против Филаделфия
Отборът на Кливланд Кавалиърс претърпя домакинска загуба от Филаделфия Севънти Сиксърс със 105:128 в дуел от Националната баскетболна асоциация. Двубоят в по-голямата му част бе равносилен, само че гостите стигнаха до безапелационен триумф с помощта на доста мощна последна четвърт, която завоюваха с 39:20.

Гардът на Филаделфия Бен Симънс стана основен воин в срещата с трипъл-дабъл - 22 точки, 14 асистенции и 11 битки. Близо до дабъл-дабъл бе съотборникът му Джоел Ембийд - 24 точки и 9 битки.

В мача сред водачите на двете конференции Денвър Нъгетс надигра Торонто Раптърс с 95:86 вкъщи. И в този дуел решаваща се оказа последната четвърт, извоювана от домакините с 27:14. Крилото на канадския отбор Кауай Ленърд приключи с 29 пункта и 14 битки, а Никола Йокич от тима на спечелилите стана създател на 26 точки и 9 битки. Лидерът в Западната конференция Денвър записа трета поредна победа, а за лидера на Изток Торонто това е четвърто проваляне в последните шест срещи.

Вашингтон Уизардс победи Лос Анджелис Лейкърс със 128:110 в столицата, с помощта на 40 точки и 14 асистенции на Джон Уол. Лидерът на "езерняците" ЛеБрон Джеймс изигра слаб мач и завърши с 13 точки, 6 битки и 3 завършващи подавания. В други срещи от НБА Далас Маверикс загуби в къщи от Сакраменто Кингс със 113:120, а Ню Орлиънс Пеликанс падна на собствен терен от Маями Хийт с 96:102. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР