Sky News публикува предполагаем договор за доставка на различни видове

...
Sky News публикува предполагаем договор за доставка на различни видове
Коментари Харесай

Sky News: Иран е продал боеприпаси на Русия

Sky News разгласява хипотетичен контракт за доставка на разнообразни типове муниции от Иран на Русия за войната с Украйна за повече от един милион $ .

Информиран източник е удостоверил пред телевизионния канал, че документът е " 100% същински " .

Източникът също по този начин даде на Sky News пет страници от различен контракт, за който се твърди, че е обвързван с първия, който включва дула за танк Т-72, ​​цеви за гаубица, както и снаряди за нея. Тази договорка е за 740 хиляди $ .

Sky News не е ревизирал без значение достоверността на документите.

Източник от английските сили за сигурността обаче е завил пред телевизионния канал: " Това е контракт сред иранците и руснаците във връзка с муниции... Ние имаме вяра, че е 100% същински ".

Руското посолство и посолството на Иран в Обединеното кралство не са дали отговор на питане на Sky News за коментар по отношение на изказванията за оръжейна договорка или достоверността на документите.
 ISW: Топ съветски силовак е в Техеран
ISW: Топ съветски силовак е в Техеран

Секретарят на съветския Съвет за национална сигурност Николай Патрушев договаря за доставката на ирански ракети

Информацията,че Иран въоръжава Русия за войната й в Украйна не нова и към този момент стана ясно, че Москва получава постоянно колета с иранаски дронове " Шахед ", като за последната. 

В началото на есента на предходната година съветската войска стартира да нападна сериозни инфраструктурни обекти на Украйна благодарение на иранските дронове камикадзе " Шахед ". Руските и иранските управляващи Москва да получава дронове от Техеран. По-късно, че в действителност са изпратили партида бойни дронове в Русия - само че в това време настояват, че са създали това още преди пълномащабното навлизане в Украйна .

На 16 март стана ясно, че за заглушаване на дронове, които биха могли да оказват помощ на Украйна да се опълчи на иранските безпилотни апарати, употребявани от Русия по време на войната.
 Британското разузнаване: Русия попълни запасите от ирански дронове
Британското разузнаване: Русия попълни запасите от ирански дронове

От началото на март офанзивите с тях зачестиха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР