Скромността краси човек, а едва ли има по-скромен футболист от

...
Скромността краси човек, а едва ли има по-скромен футболист от
Коментари Харесай

Вальо Антов разпуска с гаджето на пейка

Скромността краси човек, а надали има по-скромен футболист от българския национал Валентин Антов, видя HotArena.

Той за следващ път се прояви като напълно нормално момче, което живее като естествените хора, без да звездее. Въпреки че е желан от новия първенец на Италия " Интер ", Вальо не се храни по скъпарски заведения за хранене, а води гаджето си на " скамейка празненство ".

Футболистът и красивата му половинка Ивана Асенова взеха решение да похапнат сладкиши и да се порадват на хубавото време в град Болоня. Известно е, че юношата на ЦСКА рита през този сезон за едноименния локален клуб, като към този момент записа четири мача в Серия " А ".

За почерпката навън Антов купи плик с лакомства и избра скамейка в градинка в историческия център на града. 20-годишният гений е облечен напълно нормално с спортен екип. Той и половинката му нямат нищо срещу да се реалокират в Милано от идващия сезон. Интерес към играча има и от различен топотбор - " Аталанта " от град Бергамо. Вальо е оценен на към 2 милиона евро все още.

Защитникът на " Болоня " е бясно влюбен в Ивана и незабавно я взе със себе си в Италия. Футболистът обаче си навлече известни проблеми, откакто наруши разпоредбите, свързани с пандемията от ковид в Италия. За Международния ден на дамата 8 март Антов заведе приятелката си на разходка до Венеция, само че по този начин престъпи възбраната за пътешестване сред районите.

Учудващо за футболна половинка, Ивана е отличничка. Тя е студентка в един от най-престижните университети в света - британския Кеймбридж. Тези дни русокоската се похвали в обществените мрежи с новите си перлени обеци, евентуално подарък от Вальо. " Добре си ", написа в коментар под фотографията самият футболист. " Ти не ", заиграва се Ивана с обичания си, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР