Скромен купон в леглото си спретна Нора Недкова за рождения

...
Скромен купон в леглото си спретна Нора Недкова за рождения
Коментари Харесай

Нора Недкова празнува РД в леглото

Скромен ваучър в леглото си спретна Нора Недкова за рождения си ден, видя HotArena .

Плеймейтката отпразнува 26-ия си рожден ден изненадващо непретенциозно, като отпътува до остров Сицилия. " За първа година взех решение да не върша огромни и огромни празненства, а да се отдам на своите усеща и страсти и да отпътува отвън страната! Винаги съм се плашила от цифрата 26, само че възрастта не е нищо повече от едно число! Никога няма да станем по-млади, в сравнение с сме в сегашния миг. Така че го прегръщам и обичам този миг и му се веселя! ", изпадна в тежки метафизичен разсъждения Недкова.

" Пред мен са още доста прелестни години, в които ще продължа да диря истината, да подлагам на подозрение всичко, което не ми наподобява вярно, и да се пробвам да окажа своето въздействие върху света! Готова съм да продължа да изучавам и още уроци в живота, който все по този начин ще ми сервира благоприятни условия да се развъртвам, да съзрявам, да пораствам, да се видоизменявам и да споделям. Надявам се, че и вие ще го сторите! Родих се момиче, само че станах жена! ", сподели още русокоската, която нашумя с присъединяване си в " ВИП брат ", където показва пиперлив език и не цепеше басма на никого.

Недкова признава, че от доста време няма мъж до себе си и по тази причина остава тайнственост с кого е пътувала до Ботуша. И коя е тайнствената ръка, която е натиснала копчето на фотоапарата, с цел да запечата фрагментите от леглото й. На фотосите се вижда, че върху матрака има ситуирани две възглавници, тъй че Нора надали сама е отпътувала зад граница. Тя избира да не разкрива детайлности от персоналния си живот, по тази причина и мъчно ще чуете от нея самопризнание за обичан мъж, разясняват хора от нейното обграждане.

За 26-ия си рожден ден плеймейтката беше засипана с куп пожелания, като на множеството от тях отвърна още веднъж с мъдра мисъл: " Пожелавам си с всяка минала година да имам преимуществата на старостта: Мъдрост, Спокойствие и Вяра, и преимуществата на младостта: Сила, Надежда и Красота ", предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР