Скорсезе с награда за цялостно творчество на римския кинофестивал. София

...
Скорсезе с награда за цялостно творчество на римския кинофестивал. София
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Скорсезе с премия за изцяло творчество на римския кинофестивал. София Моно за осми път. 40 от най-хубавите портрети на Феликс Надар в НХГ. Бонд. Джеймс Бонд - този път в двореца Врана.

Маестро Скорсезе ще получи премия за изцяло творчество на римския кинофестивал. Като скъп дефинират приноса му към преоткриването на класическо и най-много на италианското кино. Очаква се да покаже и първи фрагменти от новия филм „ Ирландецът ”, в който събира обичаните си артисти.
Любими български артисти излизат на сцената в парка на Военната Академия. София Моно за осми път. На сцената в парка ще гледаме топ спектаклите на Камен Донев, Виктор Калев, Иван Юруков и още обичани артисти. Тази година има гостуващ театър от Македония и киновечер. Мариус Куркински се включва в програмата в режисьорска и актьорска роля - с „ Мъжът на жена ми ” и „ Черното пиле ”, по разкази на Николай Хайтов.
Сара Бернар, Александър Дюма, Клод Дебюси,,Жул Верн - фотопортрети на личностите, които завъртяха кълбото с друг темп. 40 от най-хубавите портрети на Феликс Надар, фотографът на звездите, се срещат с българската аудитория в Националната изложба.

Бонд. Джеймс Бонд. Този път в двореца Врана. С мелодиите от екранните истории за суперагента, на 11 юли стартира петото издание на „ Споделете музиката в двореца Врана ”. Филмовата класика ще зазвучи в осъществяване на Софийската Филхармония под диригентската палка на Найден Тодоров, Специални посетители са Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева и Live Band.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР