Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци,

...
Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци,
Коментари Харесай

Мария Игнатова остава без работа и пари

Скоротечно завършва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, разбра HotArena.

До броени дни русокоската, която година и половина заставам отвън телевизионните студиа след свалянето на " Господари на ефира ", още веднъж остава без работа, а повода е краят на телевизонния таблоид. Предаването, което се задържа на дребния екран цели 8 сезона, стопира дефинитивно. Свалянето на " Папараци " е част от чисто новата програмна скица, която бТВ възнамеряват за идната есен. Новото управление на медията към този момент загатна, че приготвя огромни промени измежду продукциите като анонсира връщането на " Сървайвър ". 

Приключенското риалити стъпва още веднъж в родното тв пространство след пауза, траяла 7 години. Откакто Мария Игнатова стана водеща, Папараци претърпя огромни промени. Екипът вкара повече смехории и развлечение за сметка на клюките, които бяха съществена част на шоуто от неговия старт. Последните 10 месеца Игнатова се радваше на финансов берекет, който един път месечно попълняше банковата й сметка. Според разнообразни източници, водещата е прибирала сред 8 и 10 хиляди лв. на месец. 

Златният дъжд обаче завършва единствено след месец, защото през май ще бъдат излъчени последните издания на паметното предаване. В тв средите се мълви, че в ролята на избавител на кариерата на Игнатова още веднъж може да влезе Маги Халваджиян. Още когато се разбра, че тя става водеща в бТВ, арменецът побърза да посочи, че някогашната на Рачков не е напуснала компанията му, а отива чартърен при съперниците Иван и Андрей. От което следва да се схваща, че след края на Папараци, ориста на русокоската още веднъж е в ръцете на Халваджиян, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР