Скорост от 170 км/час вдигнал шофьорът, който тази нощ в

...
Скорост от 170 км/час вдигнал шофьорът, който тази нощ в
Коментари Харесай

170 км/ч е развила колата, която падна в изкоп в Пловдив

Скорост от 170 км/час вдигнал водачът, който тази нощ в опит да избяга от полицейски екип се приземи в ров на пътя в Кършияка. Минути след среднощ 62-годишният лидер отказал да спре на подаден сигнал от полицията в Труд, последвала гонка до бул. „ Дунав ”, където автомобилът се преобърнал в ров от ремонт по Водния цикъл.

Наложило се служители на реда от Трето районно управление (на МВР) да отрежат коланите в автомобила, с цел да извадят водача и спътничката му. Двамата нямали съществени пострадвания, прегледани са на място, а по-късно лидерът е арестуван за 24 часа, заяви.

Тестът му с дрегер отчел съществуване на 1,38 промила алкохол. Повдигнато му е обвиняване за шофиране в нетрезво положение, като занапред ще се търсят доказателства за такова за непокорство на полицейски чиновник.

За първото обвиняване може да получи от 1 до 3 години отнемане от независимост и санкция до 3000 лв., а в случай че получи и второ обвиняване до 3 години затвори и 2000 лв. глоба, заяви гл. контрольор Йордан Милушев, шеф на КАТ-Пловдив.

Шофьорът  е с чисто престъпно минало и не е дал безусловно никакво пояснение за какво не е спрял за инспекция.

Автомобилът към този момент е изместен от изкопа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР