Скоро украинските сили ще се възползват от руските загуби край

...
Скоро украинските сили ще се възползват от руските загуби край
Коментари Харесай

Украински командир: Скоро Бахмут ще бъде Харков

Скоро украинските сили ще се възползват от съветските загуби край Бахмут, както в миналото наоколо до Киев, Харков, Балаклия и Купянск.

Това разгласи командващият украинските Сухопътни войски Олександър Сирски на канала си в " Телеграм ". Сирски е измежду главните поддръжници на концепцията Украйна да продължи отбраната на града, макар възходящите рецензии измежду интернационалните специалисти.

" Агресорът не се отхвърля да превземе Бахмут непременно, макар загубите в жива мощ и техника. Основните сили на Руската федерация в това направление са представителите на ЧВК " Вагнер ". Без да пестят нищо, те губят забележителна мощ и издишват. Съвсем скоро ще се възползваме от тази опция, както в миналото наоколо до Киев, Харков, Балаклия и Купянск.

Под непрекъснатия огън на артилерията и авиацията на съперника нашите бойци на фронта показват нечовешка резистентност, геройство и смелост. По-специално частите от 93-та, 10-та, 57-ма и 5-та бригади, които сега пазят нашата татковина в източната част на страната. Слава на Украйна! "

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР