Скоро ще пътуваме с летящи таксита Основен акцент на щанда

...
Скоро ще пътуваме с летящи таксита Основен акцент на щанда
Коментари Харесай

Мercedes-AMG GT - до 315 км/ч. в пълен комфорт

Скоро ще пътуваме с летящи таксита

Основен акцент на щанда на Mercedes-Benz в Женева тази година несъмнено е новият четириврат модел Мercedes-AMG GT. Автомобилът добавя AMG фамилията и показва нови измерения в удоволствието от шофирането.  Новото купе е първият четириврат състезателен автомобил от Афалтербах и прави директна отпратка към именитите SLS и AMG GT модели.

Самостоятелно разбработен от AMG, автомобилът комбинира неповторим дизайн, комфорт и впечатляващи постижения в автомобилостроенето в едно с атлетична осанка и каросерия на четириврато купе. По този метод колата предлага повече пространство и опция за разнoобразни приложения.  С появяването на 4-врато спортно купе, AMG GT фамилията отваря нов сегмент за клиентите, които търсят автомобил за всекидневието, само че не желаят да се лишат от ненадминатия пърформанс на Mercedes-AMG.

Новото AMG GT 4-врато купе предлага оптималната скорост до 315 км/ч. Последното потомство мотори, мощен 6-цилиндров редови и V8 мотори с мощ от 320 kW (435 к.с) до 470 kW (639 к.с.), разрешават изцяло ново прекарване в автомобила и комбинират впечатляващи благоприятни условия с съвременна успеваемост. Продажбите на 4-вратото купе стартират от лятото на тази година, автомобилът ще бъде разполагаем за тестово шофиране в продажбените центрове на Силвър Стар началото на есента.

Дебют на салона прави и новата C-класа, показана във версии лимузина и комби с нови бензинови и дизелови мотори, както и плъг-ин хибридни модели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР