Скопие. Бившият заместник-председател на Социалдемократическия съюз на Северна Македония внесе

...
Скопие. Бившият заместник-председател на Социалдемократическия съюз на Северна Македония внесе
Коментари Харесай

„Алсат - М“ : Фросина Ременски се кандидатира за председател на СДСМ

Скопие. Бившият заместник-председател на Социалдемократическия съюз на Северна Македония внесе кандидатурата си за водач на партията, оповестява телевизионният канал „ Алсат - М “ .

След внасянето на кандидатурата Ременски в изказване пред публицистите пред централата на СДСМ сподели, че с персонален образец желае да покаже, че дамите могат и знаят. Тя споделя, че чака поддръжка от своите сътрудници в партията и от всички членове, които, както споделя, познават нейния темперамент и поредност във възгледите й.

„ Очаквам СДСМ да употребява този интервал за действително обединяване на членовете, за консолидиране на партийните редици, за понижаване на разликите сред избрани структури в партията, тъй като е доста значимо каква визия ще разпространяваме. Моята визия за СДСМ през идващите пет години е победител във всички процеси, пред които е изправен “, сподели Ременски.

Освен това в сряда заместник-министърът на финансите Димитър Ковачевски разгласи официализирането на кандидатурата си за първо място в СДСМ.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР