Скокът на цените на газа означава скок на всичко по

...
Скокът на цените на газа означава скок на всичко по
Коментари Харесай

Политика и на празника: Борисов и Янев влязоха в задочен спор за скока на цените

Скокът на цените на газа значи скок на всичко по веригата от хляба до парното, съгласно водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

Всички приказват за „ Промяната продължава “, само че „ смяната “ по време на служебните държавни управления е единствено смяна в цените, прекъсване на стратегии за подкрепяне и това основният прокурор Иван Гешев да остане без водач, разяснява той пред партийния актив в Пловдив.

Служебният министър председател Стефан Янев разяснява, че икономическите индикатори на страната през последните месеци са доста положителни. Добави, че до дни ще бъдат оповестени съответни ограничения поради цената на тока и газа. Те обаче в огромната си част зависят от интернационалните пазари.

„ Имаме систематичен проблем, че тази енергопроизвеждаща система у нас е била редовно неглижирана в последните 10-ина години. Предстоят редица ограничения, които ще бъдат неотложни. Надявам се до началото на другата седмица да ги обявим “, добави Янев.

Премиерът дефинира като несъстоятелни изказванията, че поради по-високите пенсии ще се стигне до повдигане на налозите.

При визитата си във Велико Търново по случай деня на Независимостта президентът не разяснява рецензиите. Въздържаха се и от „ Продължаваме промяната “, зад която стоят Асен Василев и Кирил Петков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР