Skoda публикува скици с нов дизайн, както и името и

...
Skoda публикува скици с нов дизайн, както и името и
Коментари Харесай

Skoda анонсира спортен хибриден хечбек

Skoda разгласява скици с нов дизайн, както и името и някои от техническите характерности на хибриден хечбек Vision RS. Замисълът е да се даде по-ясна визия за бъдещите на спортните модели на марката Чехия. Публичната премиера на прототипа ще бъдете при започване на октомври по време на автомобилното ревю в Париж.

Хибридът Skoda Vision RS ще разполага с 1,5-литров турбобензинов мотор с мощ 150 конски сили и електродвигател, като общата мощ на силовия елемент ще бъде 245 конски сили.

 Снимка 380579
Източник:

Според предварителните данни концептуалният хечбек може да се форсира от място на 100 километра в час за към седем секунди, а неговата оптималната скорост ще бъде 210 километра в час.

Електрическият мотор ще бъде задвижван от комплект 13-киловатова литиево-йонна батерия, която ще обезпечава аварийно придвижване единствено на електрическа двигателна сила до 70 километра (според европейския цикъл NEDC).

Общата дължина на Skoda Vision RS ще бъде 4,3 м, широчината - 1,8 м, а височината - 1,4 метра. Размерът на междуосието е 2,6 метра. По-рано компанията означи, че при създаването на Vision RS доста внимание се отделя на аеродинамиката. Отличителните белези на концептуалната кола са нископоставените предни фарове, огромен усъвършенстван спойлер на покрива, заден дифузьор и усъвършенствани арки на колелата.

 Снимка 380580
Източник:

Предполага се, че редица дизайнерски решения от Skoda Vision RS ще се употребяват в бъдещото потомство на модела Rapidу който ще се появи през 2019 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР