Skoda представи четвъртото поколение Fabia преди малко повече от година,

...
Skoda представи четвъртото поколение Fabia преди малко повече от година,
Коментари Харесай

Най-бързата Fabia дебютира с 291 конски сили и 4х4

Skoda показа четвъртото потомство Fabia доскоро повече от година, а малко по-късно за първи път загатна за спортната версия на модела, основана на новото потомство. Новият спортен автомобил бе показан късно нощес с доста промени, повече мощ, по-добра аеродинамика и очаквания за още повече триумфи и сцени.
`Най-бързата

Fabia RS Rally2 е основана на същата MQB A0 платформа като общоприетия модел, само че това напълно не значи, че двете коли са идентични. Състезателният автомобил разчита на 1.6-литров бензинов мотор с 291 конски сили и оптимален въртящ миг от 430 нютон метра. Той задвижва четирите колела, а трансмисията е секвенциална с пет предавки. Двигателят е основан на по-големия 2.0-литров TSIмотор, само че с понижен размер, с цел да покрие регулациите за надпревари.
`Най-бързата

Промените в съпоставяне със серийния модел не стопират до тук. Версията за писта е оборудвана с механични челен и заден диференциал с електро-хидравлично ръководство, което да ги изключва при дърпане на ръчната спирачка. Шасито е подсилено и променено, а спирачките са в размери до 355мм начело и до 300мм откъм гърба. В взаимозависимост от конфигурацията, колата се предлага с размер на гумите и джантите до 18 цола. Предното и задното окачване разчитат на особено проектирани MacPherson-и за по-добро държание.
`Най-бързата

Външно измененията също са доста, като откриваме нова ризница с по-големи отвори за въздух и по-широки раздувки, големи калници начело и откъм гърба, както и огромно крило над задното стъкло. На тавана е инсталиран въздуховод, а според от конфигурацията могат да бъдат поръчани и спомагателни детайли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР