SKODA обяви, че седмата специално разработена от стажанти в компанията кола- открита

...
SKODA обяви, че седмата специално
разработена от стажанти в компанията
кола- открита
Коментари Харесай

Новата стажантска кола на SKODA се казва SLAVIA

SKODA разгласи, че седмата специално разработена от стажанти в компанията кола- открита версия на настоящата SCALA, ще се назовава SLAVIA, и с нейна помощ компанията ще означи 125 години от образуването на фирмата известна сега като SKODA Auto.

SKODA SLAVIA ще бъде показана официално след три седмици, като в създаването и са се присъединили повече от 30 студенти в тематичната ŠKODA Academy, които са си поставили за цел основаването на вид на SCALA.

SCALA е първата кола на SKODA, която е разработена на MQB-A0 платформата на VW Group, която дава опция за интегрирането на по-типични за колите от горни сегменти системи, както и постигането на по-висока сигурност. В оборудването на новия модел могат да бъдат открити система за следване на пътното платно, адаптивен круз надзор, система за предупреждение при заплаха от удар и други.

Основните габарити на са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1471 мм, при междуосие от 2649 мм. Пътниците на задните седалки могат да разчитат на свободно пространство за краката от 73 мм (73 мм при Octavia), 1425 мм за раменете (1449 мм при Octavia) и 982 мм за главите си (980 при Octavia). Товарното отделение на новия модел е 467 литра, а след сгъването на облегалките на задните седалки потребният размер ще може да достигне 1410 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР